PARK VE YEŞİL ALANLARDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Belediyemiz ekipleri yaklaşan kış ayları öncesi park ve yeşil alanlarda bakım-onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince kış ayları öncesi ilçenin muhtelif mahallelerinde başlatılan bakım çalışmaları devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında kentin farklı mahallelerinde bulunan farklı parklarında çalışma yapan ekipler, bugün de Şair İbrahim Rafet Mahallesindeki Hoca Zülfikar Baltan parkında çalışma başlattı.

Park alanında zarar gören çimlere toprak takviyesi yapan ekipler, tasfiyenin ardından çim ekimi yapıyor.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ilçe genelinde çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Park ve yeşil alanlardaki zarar gören alanlarda çalışma yapıldığının belirtildiği açıklamada, “Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından yağışlı kış ayları öncesi başlatılan çalışmalar devam etmektedir. Çalışmalar kapsamında parklarda çeşitli düzenlemeler yapan ekiplerimiz, zarar gören çim alanlarına ise müdahale ediyor.” denildi.