• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

Siverek Belediyesinden Dayanışma Yemeği

Siverek Belediyesinden Dayanışma Yemeği

Belediye çalışanlarıyla yemekte bir araya gelen Başkan Yılmaz, çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından özel bir düğün salonunda organize edilen dayanışma yemeğine Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, belediye çalışanları ve aileleri katıldı.

 Dayanışma yemeğine eşiyle birlikte katılan Belediye Başkanı Yılmaz personele hitaben yaptığı konuşmada personellerine sabır ve anlayışlı olmalarından ötürü teşekkür ederek şunları kaydetti: “Ben tek başıma bir anlam ifade etmiyorum, ancak biz birlikte bir anlam ifade edip halkın sorunlarına çözüm bulabiliriz. Belediye yönetime geldiğimiz ilk günden itibaren benim ve sizlerin özel yaşamımın olmadığını daha iyi anladım. Tüm zamanımızı halkımıza ayırdık ne benim nede sizin özel yaşamınız kaldı. Belediyecilik 7/24 halka hizmet demektir, bizde mesai saati yoktur her saat vatandaşın hizmetinde ve emrindeyiz, dayanışma yemeğimize katıldığınız için her birinize, aile fertlerinize teşekkür ediyorum”  dedi

 Dayanışma yemeğinde Siverek Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü halk müziği topluluğu birbirinden güzel eserler seslendirdi, belediye çalışanları birlikte halay çekip gönüllerince eğlendiler.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü