• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN AYŞE ÇAKMAK’TAN GAZETECİLERE ZİYARET

BAŞKAN AYŞE ÇAKMAK’TAN GAZETECİLERE ZİYARET

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetecileri ziyaret ederek günlerini kutladı.

Basın mensuplarını ziyaret eden Başkan Çakmak, gazeteciler günü dolaysıyla meslek çalışanlarına hediye takdim etti.

Basının demokrasinin temel unsurlarından biri olduğunu belirten Başkan Ayşe Çakmak, halkı bilgilendirmek amacıyla gece gündüz çalışan meslek çalışanlarının zorlu şartlar altında görev yaptığını söyledi.

Gazetecilik mesleğinin, halkın doğru ve tarafsız bilgilerle haberdar edilmesinin bilinçli bir toplumun oluşumundaki etkisini dile getiren Ayşe Çakmak, basının demokrasinin gelişmesi ve yerleşmesine katkısının önemine değindi.

Son dönemlerde teknolojide yaşanan hızlı gelişmelere dikkat çeken Başkan Ayşe Çakmak, “Özellikle sosyal medya platformlarında ilkesizce yapılan dezenformasyonlar nedeniyle ilkeli ve tarafsız haberciliğin önemi bir kat daha arttı. Tüm dünya kamuoyunca kabul edilen basın ilkeleri doğrultusunda çalışan, etik değerlerini kaybetmeyen, şeffaf habercilik anlayışı içinde görevlerini yerine getiren basın mensuplarının önemi de ortaya çıkmış oldu.” diye konuştu.

Basının haber alma özgürlüğünün teminatı olduğunu kaydeden Çakmak, “Bu vesileyle halkın haber alma hakkı için fedakarca çalışan basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyor, meslek hayatlarında başarılı bir yıl geçirmelerini diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü