ATIL DURUMDAKİ ARAÇLAR HİZMETE KAZANDIRILIYOR

Belediyemiz uzun süredir atıl durumda bırakılan araçlarını yenileyerek yeniden hizmete kazandırıyor.

Bir süre önce Destek Hizmetleri Müdürlüğünde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, atıl durumdaki araçlar hakkında bilgi aldı.

Başkan Ayşe Çakmak incelemelerin ardından atıl durumdaki bazı araçların yeniden hizmete kazandırılması talimatının ardından ekiplerce çalışma başlatıldı.

Makine ikmal atölyesinde başlatılan çalışma kapsamında son olarak mini süpürme aracı yapılan onarımın ardından yeniden hizmete kazandırıldı.

Yüksek fiyatlı aracın minimum masrafla yeniden hizmete alındığı belirtilirken aracın dar sokaklarda hizmet vereceği bildirildi.

Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’ın talimatıyla makine ikmal atölyesinin daha aktif hale getirildiğini dile getiren Destek Hizmetler Müdürü Ahmet Cemil Bilgiç, diğer araçların da değerlendirildiğini söyledi.

Atıl durumdaki mini süpürme aracını en az maliyetle yeniden hizmete kazandırdıklarını belirten Bilgiç, “Araç arızasından dolayı uzun süredir atıl durumda bekletilmekteydi. Başkanımızın talimatı üzerine yaptığımız çalışmanın ardından araç ekiplerimizce düşük maliyetle onarıldı. Yaptığımız bakımın ardından araç hazır hale getirilerek ilgili birime teslim edildi.” dedi.