• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BELEDİYEMİZDEN ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ TYT DENEME SINAVI

BELEDİYEMİZDEN ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ TYT DENEME SINAVI

Belediyemiz öğrencilere yönelik eğitim desteğini sürdürürken son sınıf ve mezun olan öğrencilere yönelik Temel Yeterlilik Testi (TYT) deneme sınavı yaptı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Ramazan Acarlar Gençlik Evinde YKS sınavlarına hazırlanan öğrencilere ücretsiz TYT deneme sınavı yapıldı.

Devam eden pandemi süreci nedeniyle gerekli tedbirlerin alındığı deneme sınavına gençlik merkezinde eğitim gören yaklaşık 100 öğrenci katıldı.

Gençlik merkezilerinde öğrencilere yönelik kurslarının maske, mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak yapıldığına dikkat çeken Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Kadir Yavuz, “Belediye başkanımız Ayşe Çakmak’ın talimatları doğrultusunda öğrencilerimizin her türlü ihtiyaçları müdürlüğümüzce karşılanmaktadır. YKS kurslarına devam eden öğrencilerimiz uzman öğretmen kadromuz ile sınavlara hazırlanıyor. Bugün de öğrencilerimize ücretsiz olarak TYT deneme sınavı gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin başarılı olmaları için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz.” dedi.

Ücretsiz YKS kurslarına katılan öğrenciler ise sağlanan imkan ve destekten dolayı Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’a teşekkür etti.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü