• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

Başkan Yılmaz, Kırsal Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Başkan Yılmaz, Kırsal Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Siverek  Belediye Bakanı  Avukat  Resul  Yılmaz, kırsal mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Yılmaz, sabah saatlerinde Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Karakaş, Hacı Ahmet Öncül, Hasan Baydilli ve Meclis Üyeleriyle beraber kırsal alanda bulunan Sarıören ile Beyali mahallelerine giderek çalışmaları inceledi.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı kırsal mahallelerde mahalle içi yol yapım çalışmasına devam ekiplerin Nasanlı bölgesindeki Kartal ve Güvercin’de çalışmalarını tamamlamalarının ardından, Karakeçi bölgesindeki Sarıören mahallesine sevk edildi. Sarıören mahallesindeki yol yapım çalışmaları için Beyali mahallesinde bulunan ocaktan temin edilen stabilize malzeme araçlarla çalışma yapılan alana götürülüyor.

Başkan Yılmaz ve beraberindekileri Sarıören muhtarı ve mahalle sakinleri karşıladı. Bir süre mahalle sakinleriyle sohbet eden Yılmaz, mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini not alarak çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği Yılmaz, beraberindekilerle çalışma yapılan alanları gezerek incelemelerde bulundu, Kırsal Hizmetlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hasan Karakaş ve müdür Mehmet Kardaş’tan bilgi aldı.

Başkan Yılmaz çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Bugün meclis üyesi arkadaşlarımızla Sarıören mahallesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledik. Ekiplerimizin çalışmaları devam ediyor. Daha öncede belirttiğim gibi önceliğimiz nüfus yoğunluğu bulunan mahallelerimizi tamamlamaktır. Sarıören mahallemizde nüfus itibariyle yoğun olan büyük yerleşim yerlerimizden biridir” dedi.

Hedeflerinin merkez ve kırsal mahallelere aynı standartlarda hizmet götürmek olduğunu vurgulayan Başkan Yılmaz, “Altını çizerek söylüyorum, bizim hedefimiz ilçe merkezindeki vatandaşımız hangi standartlarda hizmet alıyorsa, kırsal mahalle ve sokaklarda yaşayan vatandaşımıza da aynı standartlarda hizmeti ayağına getirmektir.” dedi.

-Yılmaz: Dev araç filomuz şuan sahada çalışıyor

60 araç ve iş makinesiyle birlikte 7 ayrı ekibin çalıştığını ifade eden Yılmaz, “Bu dev araç filomuzu sadece kırsal mahallelerimizin hizmetine sunduk. Kısa sürede Sarıören mahallemizin, mahalle içi yol çalışmasını tamamlayarak ekiplerimizi daha önce hizmet almamış, nüfus itibariyle yoğun olan diğer mahallelerimize ivedilikle sevk edeceğiz. Yeri gelmişken onunda müjdesini verelim, Büyükşehir Belediyemiz tarafından ihale aşamasına gelmiş olan 6 kilometrelik Sabancı, Sarıören ve Taşlı mahallelerimizi Viranşehir-Siverek karayoluna bağlayacak beton yol yapımı olacak. Hedefimiz ve gayemiz kırsal mahallelerimizin standardını yükseltmek ve burada yaşayan vatandaşımızın memnuniyetini sağlamaktır. Çalışmaların hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

Sarıören ve Beyali incelemelerinin ardından Büyükkazanlı mahallesindeki düğün törenine katılan Başkan Yılmaz, düğün sahiplerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü