MEZARLIKTA BAKIM VE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

Siverek Belediyesince mezarlıklarda bakım ve temizlik çalışması yapıldı.

Temizlik İşleri müdürlüğüne bağlı ekipler ilçede bulunan 3 mezarlıkta bakım çalışmasını sürdürürken, süpürge araçlarıyla mezarlık yolları temizliyor.

Oluşturulan 4 ekiple mezarlığın iç kısımlarında da temizlik çalışması yapan personel, mezarlıkların temiz olması için çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Vatandaşların kabir ziyaretini daha temiz bir ortamda yapması amacıyla bakım ve temizlik çalışmalarının devam ettiğini belirten Temizlik İşleri Müdürü Metin Çokzaman, şu ifadelere yer verdi: “Belediye Başkanımızın talimatları doğrultusunda ilçe genelinde temizlik çalışmasını gece gündüz demeden sürdürüyoruz. Temizlik çalışmaları kapsamında mezarlıklarda dönüşümlü olarak mezarlık yolları ve mezarlık alanları temizleniyor. Vatandaşlarımızın daha temiz bir ortamda kabir ziyaretlerini gerçekleştirilmesi amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.