• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN AYŞE ÇAKMAK MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTILARINA DEVAM EDİYOR

BAŞKAN AYŞE ÇAKMAK MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTILARINA DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak, kırsal mahalle muhtarlarıyla istişare toplantılarının ikincisini gerçekleştirdi.

Başkan Ayşe Çakmak, hizmet ağını daha iyi yönetebilmek ve taleplerin daha hızlı bir şekilde karşılanabilmesini sağlamak amacıyla kırsal mahalle muhtarlarıyla istişare toplantıları gerçekleştiriyor.

Tarihi Cudi Paşa Konağı’nda bir grup kırsal mahalle muhtarını ağırlayan Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, toplantılarda muhtarların taleplerini dinlemeye devam ediyor.

Belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de katıldığı toplantıda talepler not alınırken kısa sürede çözüme kavuşturulması hedefleniyor.

Muhtarların mahalle sakinlerinin taleplerini dile getirdiğini ifade eden Başkan Ayşe Çakmak, “Kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlarımız taleplerini muhtarlarımız aracılığıyla bizlere ulaştırıyor. Muhtarlar yaşadıkları bölgelerin temsilcileridir. Elbette ki taleplerin mahalle sakinlerinin talepleri olduğunu biliyoruz. Muhtarlarımızın bizlere ilettikleri taleplerin en kısa sürede karşılanması için arkadaşlarımız gereken gayreti ve çabayı gösterecektir ancak bunun için sabır gösterilmesi gerekiyor. Tüm taleplerin bir anda karşılanması çok olası bir durum değil, tüm imkânlarımızı seferber ederek hazırlanan program kapsamında bunları karşılanması için üstün bir çaba göstereceğiz.” dedi.

Çok geniş bir hizmet coğrafyasına sahip olmaları nedeniyle toplantıları belirli aralıklarla ve bölgesel olarak gerçekleştirdiklerini belirten Çakmak, “Hepinizin malumu olduğu üzere çok geniş bir coğrafyaya sahibiz. Bizde toplantıları 4 ayrı bölümde yapmak zorunda kaldık. Çünkü her bölgenin kendine has sorunları olduğu gibi farklı talepleri var. Bunların daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulması amacıyla toplantılarımızı bu şekilde programladık. Hayırlara vesile olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Başkan Çakmak’ın konuşmasının ardından söz alan muhtarlar, mahalle sakinlerinin taleplerini dile getirdi.

Devam eden pandemi süreci nedeniyle toplantıları minimum düzeyde katılımla gerçekleştiren Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, muhtarlarla belirli aralıklarla toplantı yapmayı sürdürecek.


Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü