MENEKŞELER TOPRAKLA BULUŞUYOR

Belediyemiz Kentin estetik bir görünüme kavuşması amacıyla Menekşe dikimi yaparak toprakla buluşturuyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri İlçe genelinde park ve yeşil alanlar olmak üzere karayolundaki kavşaklar ile refüjleri menekşeyle süslemeye devam ediyor.

İlk etapta 3 bin Menekşe’nin toprakla buluşturulacağını söyleyen Park ve Bahçeler Müdürü Ali Bucak şunları kaydetti. ’’Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak’ın talimatları doğrultusunda Park ve Bahçeler müdürlüğü olarak daha önce kış çiçeği olan ters lale çiçeğinin ekimini yaptık, yaz aylarında olduğu gibi mevsimsel olarak ekilen Menekşe çiçeğinin de ekime başladık. Şehrimizin daha güzel bir görünüme kavuşması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehir merkezimiz olmak üzere Kavşak ve refüjlerde ekim çalışmalarımız devam ediyor, parklarımızın daha estetik görünmesi ve vatandaşlarımızın zamanlarını geçirebilecek alanlar oluşturmak içinde proje çalışmalarımız sürüyor’’ ifadelerini kullandı.