BAŞKAN AYŞE ÇAKMAK’TAN ESNAF VE MUHTAR ZİYARETİ

Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak ziyaret programları kapsamında Hasan Çelebi Mahallesince incelemelerde bulunarak esnaflarla bir araya geldi.

Sabah saatlerinde Hacı Yusuf Sami Caddesi’ndeki esnafları ziyaret eden Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, hayırlı işler temennisinde bulundu.

Esnafların yanı sıra alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Çakmak, talep ve şikâyetlerin çözüme kavuşturulması için birim müdürlerine talimat verdi.

Esnaf ziyaretinin ardından Hasan Çelebi Mahallesi muhtarı ve mahalle sakinlerini ziyaret eden Başkan Ayşe Çakmak, mahalle sakinleriyle mahalleyi gezdi.

Şikâyetlere sebep olan metruk evleri gezen Çakmak, mahalle sakinlerinin bu yöndeki taleplerini dinledi. Mahalle sakinlerinin kentsel dönüşüm talebinin değerlendirmeye alınacağının belirtildiği ziyarette birim müdürlerine çalışma yapılması talimatı verildi.

Yeni açılan bir kitapevinin de açılışına katılan ve hayırlı olsun dileğinde bulunan Başkan Çakmak, kadın girişimcilerin desteklenmesi gerektiğini ifade etti.

Esnaf ziyaretlerini sürdürdüğünü dile getiren Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, “Ziyaretler sırasında devam eden çalışmalar konusunda esnaflarımıza çalışmalar konusunda bilgi verdik. Esnaflarımızın taleplerini dinleyip çözümü noktasında ilgili birimlere talimatımızı verdik. Biz Siverek Belediyesi olarak gerek esnaflarımız gerek muhtarlarımız gerek vatandaşlarımızla birlikte Siverek’e hizmet etmeye ve geliştirmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hasan Çelebi Muhtarı Cemal Mevlütoğlu ve mahalle sakinleri, Başkan Ayşe Çakmak ve ekiplerine teşekkür etti.