KALDIRIM YAPIM VE ONARIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Siverek Belediyesi bir süre önce alt yapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda kaldırım yapım çalışmalarına devam ediyor.

Kent genelinde sürdürülen çalışmalar kapsamında daha önce kurumlarca alt yapı çalışmaları nedeniyle deforme olan kaldırımlarda yapım ve onarım çalışmaları sürdürülüyor.

Çalışmalar kapsamında alt yapısı tamamlanan Gerger Caddesi ve Ayvanat Mahallesinde bozulan kaldırımlar sökülerek yenilenmeye başlandı.

Kaldırım yenileme çalışmalarına hız verildiğini belirten Fen İşleri Müdürü Abdulkadir Canalır, “Daha önce belediyemiz ekiplerince alt yapı çalışmaları kapsamında deforme olan kaldırımların yapım çalışmaları tamamlandı. Şu an çalışmaların sürdüğü Gerger Caddesinin kaldırımlarını Büyükşehir Belediyemiz iş birliğiyle tamamlıyoruz. Kaldırımların kısa süre içerisinde yenilenerek vatandaşların mağdur olmaması adına hafta sonu mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarımıza devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Mahalle sakinleri mahalle ile caddelerde yürütülen kaldırım çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’a teşekkür etti.