• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK BELEDİYESİNDEN KÜTÜPHANEYE KİTAP DESTEĞİ

SİVEREK BELEDİYESİNDEN KÜTÜPHANEYE KİTAP DESTEĞİ

Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Koşar, muhtarlar toplantısında gündeme gelen kütüphaneye kitap bağışı sözünü yerine getirdi.

Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’ın kırsal mahalle muhtarlarıyla yaptığı istişare toplantıları sırasında Gedik Mahalle muhtarının kütüphaneye kitap talebi üzerine Başkan Yardımcısı Koşar, destek sözü verdi.

Kişisel kütüphanesinden 150 farklı kitabı Gedik ilkokulunda eğitim gören öğrencilere götürülmesi amacıyla mahalle muhtarı Vahap Minigül’e teslim etti.

Okumanın yaşı olmadığını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Koşar, “Muhtarımızın büyük fedakârlığı sonucundan kendi imkânlarıyla kırsal mahallede okul için kurduğu kütüphanede kitap sıkıntısı olduğunu duyunca bende evimde kurduğum kütüphaneden 150 kitap bağışladım. Kırsal mahallede öğrencilerin okuması için emek veren muhtarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Desteklerinden dolayı herkese teşekkür eden Köy Muhtarı Vahap Minigül ise şunları kaydetti: “Uzun zamandır mahallemizde eski bir köy okulumuz vardı öğretmen ve mahalle sakinlerinin destekleriyle kütüphaneye çevirdik, kütüphanemizde kitap eksikliğini duyan Başkan Yardımcımız bizlere kendi kütüphanesinde bulunan çocuklarımızın faydalanacağı kitapları bağışladı. Ben okulumuz ve mahalle sakinleri adına teşekkür ediyorum, kütüphanemize destek olmak isteyen hayırseverlerimiz bizimle irtibata geçebilir.”

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü