• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN AYŞE ÇAKMAK’TAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

BAŞKAN AYŞE ÇAKMAK’TAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda, rahmet kapılarının sonuna kadar açık olduğu bu mübarek gecenin mucizelerle dolu olduğunu söyledi.

Miraç gecesinin İslam tarihinde önemli bir yere sahip olduğunu dile getiren Başkan Ayşe Çakmak, “Miraç, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V) Efendimizin kutlu yolculuğunun sonunda Rabbi ile buluşmasının adıdır. İslam tarihinde önemli bir yere sahip olan ve Efendimizin Allah’ın huzuruna yükseldiği gece olarak idrak ettiğimiz Miraç, insanlık için birçok mesaj ve mucize ile doludur.” dedi.

Mübarek günlerin bir fırsat ve arınma vesilesi olduğunu belirten Başkan Çakmak, “Bu güzel günler, maddi ve manevi kirlerden arınma, yüreklerdeki kin ve nefret duygularının temizlenmesi için bir fırsattır. Mübarek kandil günleri, Allah'a yakınlaşma, dua ve ibadet etme gibi en temel dini vecibelerin doruğa çıktığı zamanlardır.” ifadelerini kullandı.

Bu gece rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı ve duaların geri çevrilmediğini aktaran Çakmak, mesajını şu sözlerle tamamladı: “Günahların affı için semaya açılan ellerin boş bırakılmayacağı bu mübarek gecede insanlığın koronavirüs salgınından kurtulması içinde dua etmeyi ihmal etmemeliyiz. Sevgi, hoşgörü barış, dostluk ve kardeşlik duygularının zirveye çıktığı mübarek Miraç Kandili’nin başta Siverekli hemşerilerime, ülkemize, tüm İslam Alemine hayır ve bereket getirmesini diliyorum.”

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü