• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN ÇAKMAK’TAN TIP BAYRAMI KUTLAMASI

BAŞKAN ÇAKMAK’TAN TIP BAYRAMI KUTLAMASI

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak 14 Mart Tıp Bayramı nedeni ile kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Çakmak, 14 Mart Tıp Bayramı nedeni ile yayınladığı mesajda sağlık çalışanlarımızın özverili ve fedakâr çalışmaları göz önünde bulundurulduğunda mesleğin verdiği zorluklara rağmen gayretle çalışmalarına devam ediyorlar diyerek şunları kaydetti.

Sağlık çalışanlarına yaptıkları çalışmalar nedeni ile emeklerinin karşılığını vermek neredeyse imkânsız, Bir yıldır tüm Dünya’yı etkisi altına alan pandemi sürecinde daha iyi gördük ki sağlık çalışanlarının verdiği mücadele azımsanacak bir mücadele değil. Özellikle Dünya’da sağlık sistemi çöken ülkelere şahit olduk ancak ülkemizde sağlık çalışanlarımızın gayretleri ile pandemi sürecini kontrollü bir şeklide mücadele edildiğini görmüş olduk. Pandemi sürecinde birçok vatandaşımız hayatını kaybederken, salgınla ön sıralarda mücadele eden birçok sağlık çalışanı da hayatını kaybetti. Şahsım hayatını kaybeden sağlık çalışanlarını görev şehidi olarak kabul ediyorum. 14 Mart Tıp Bayramı nedeni tüm sağlık çalışanlarımızın gününü kutluyor, görevi başında hayatını kaybeden sağlık çalışanlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine baş sağlığı diliyorum. Pandemi sürecinin sona ermesi ile daha sağlıklı ve huzurlu kutlamaların olacağı günlerde buluşmayı umut ediyorum” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü