BİRİMLER ARASI KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

Siverek Belediyesi’nde başkan yardımcıları ve müdürlerin katılımıyla birimler arası koordinasyon toplantısı yapıldı.

Birimler arasında koordinasyonun sağlanması amacıyla Belediye Başkanı Ayşe Çakmak başkanlığında Mart ayı koordinasyon toplantısı yapıldı.

Meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantı da birimlerde yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Çakmak, özellikle vatandaşların mağduriyetini giderecek acil çalışmalara ağırlık verilmesi yönünde talimat verdi.

Toplantıda birim müdürlerinden yapılan çalışmaları titizlikle takip etmelerini isteyen Başkan Ayşe Çakmak, şunları kaydetti: “Belediye olarak tüm birimlerimiz ve çalışanlarımıza kentimize yapılan ve yapılacak hizmetlerle ilgili istişarelerde bulunduk, birim müdürlerimiz vatandaşların acil çözüm bekleyen taleplerini yerine getirmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Bizde belediye başkanı ve başkan yardımcıları nezdinde ilçemizde planlanan proje çalışmalarımızın başlaması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz, inşallah ekip olarak kentimizin gelişmesine ve güzelleşmesine katkı sunacak çalışmalar yürütmek için hep birlikte çaba sarf edeceğiz.” ifadelerini kullandı.