YENİ YERLEŞİM ALANLARINDA BETON YOL ÇALIŞMALARI

Siverek Belediyesince yeni yerleşim alanlarında beton yol yapım çalışmaları sürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğünce kent genelinde yürütülen çalışmalar kapsamında Yenişehir Mahallesi’nde beton yol yapımları sürüyor.

Ekipler, kış aylarında çamur deryasına dönen yaz aylarında ise toz nedeniyle kullanılamayan yollarda mevsim koşullarının elverişli duruma gelmesiyle çalışma başlattı.

Sık sık mahalle sakinlerinin tepkisine neden olan yollar betonla kaplanırken yollarda çalışma başlatılması memnuniyetle karşılandı.

Mevsim koşulları nedeniyle ara ara aksayan çalışmaların yeniden hız verildiğini belirten Fen İşleri Müdürü Abdulkadir Canalır, “Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak’ın çalışmaların hızlandırılması talimatıyla beton yol yapımlarına yeniden başladık. Mevsim koşullarının elveriş devam etmesi durumunda çalışmalar tüm hızıyla sürecek.” dedi.

Kent merkeziyle birlikte yeni yerleşim alanlarındaki yolların betonla kaplandığını dile getiren Canalır, “Çalışmalarımızı hazırladığımız program kapsamında yürütsek de vatandaşlarımızdan gelen talepleri de değerlendirmeye alıyoruz. Önceliğimiz vatandaşımızın mağduriyetini gidermeye yöneliktir.” diye konuştu.

Mahalle sakinleri taleplerini dikkate alan Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’a teşekkür ederek çalışmadan memnuniyet duyduklarını ifade etti.