• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN AYŞE ÇAKMAK ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE MALZEMESİ DAĞITTI

BAŞKAN AYŞE ÇAKMAK ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE MALZEMESİ DAĞITTI

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, kırsal mahalle okullarını ziyaret ederek öğrencilere kırtasiye malzemesi dağıttı.

Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, genç girişimci Ayşe Serkendiz tarafından başlatılan ‘çocuklar gülsün’ projesi kapsamında kırsal mahalle okullarını ziyaret etti.

Karacadağ kırsalındaki Gazi ve Eskihan mahallelerindeki öğrencilerle bir araya gelen Başkan Ayşe Çakmak, hazırlanan 250 kırtasiye paketini dağıttı.

Genç girişimcilerin desteklenmesi gerektiğini ifade eden Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, güzel bir projeye imza atıldığını söyledi.

Belediye olarak projeye destek vereceklerini dile getiren Çakmak, “Siverek Belediyesi olarak eğitimin daha ileri düzeye çıkarılması hususunda yapılan bütün projeleri destekliyoruz. Genç kardeşimizin de bu yönde attığı adımı destekliyoruz. Bu vesileyle bizde geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve öğretmenlerimizle bir araya gelme fırsatı bulduk. Projede emeği geçenleri tebrik ediyorum.” dedi.

Genç girişimci hayata geçirdiği ‘Çocuklar gülsün’ projesini Belediye Başkanı Ayşe Çakmak ile birlikte çocuklara ulaşmasından dolayı mutlu olduğunu ifade ederek şunları kaydetti. ‘’Çeşitli il ve ilçeden hayırseverlerin desteğiyle topladığımız kırtasiye malzemesi bulunan hediye paketlerimizin ilklerini dağıtmaya başladık, projeme destek veren Belediye Başkanımızla öğrencilerimizin mutluluğuna şahit olmak adına okullarımızı ziyaret ederek öğrencilerimizle bir araya geldik. Projemde şuan 250 hediye paketini aşmış bulunuyorum hedefim bin adet hediye paketi hazırlayıp öğrencilere ulaştırmaktır. ‘Çocuklar gülsün’ projesine destek veren herkese canı gönülden teşekkür ediyorum’’

Hediye paketleri kırsal mahallelerde görev yapan öğretmenlerin yardımıyla tespit edilen öğrencilere dağıtımı başladı.


Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü