• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

KIRSALDA YOL YAPIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

KIRSALDA YOL YAPIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Siverek Belediyesi kent merkezinin yanı sıra kırsal alanda yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Kent merkezinde çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, kırsalda yaşayan vatandaşların yol kalitesini arttırmak amacıyla çalışmalara devam ediyor.

Bu kapsamda Karacadağ kırsalında çalışma yürüten Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipler, bölgenin nüfus olarak yoğun ve büyük mahalleleri arasında yer alan Kamışlı’da yol yapımına başladı.

Mahalledeki sokak ve ev bağlantılarında çalışma yapan ekipler, mahalle sakinlerini kış aylarında çamurdan yaz aylarında ise tozdan kurtarıyor.

Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’ın talimatıyla aciliyet arz eden alanlarda çalışma yaptıklarını anlatan Kırsal Hizmetler Müdürü Erkan Aslanparçası, çalışmada sona gelindiğini söyledi.

Belirlenen program kapsamında çalışma yaptıklarını belirten Aslanparçası, “Zorlu arazi şartlarında mesai mefhumu gözetmeden çalışma yürütüyoruz. Çok sayıda iş makinesi ve araçla nüfus olarak yoğun ve aciliyet arz eden bölgelerde öncelikli olarak çalışma yapıyoruz. Hedefimiz merkezde yapılan çalışmaları kırsal alanda da yapmaktır. Halkımızı kış aylarında çamur deryasına dönen yaz aylarında ise tozdan arındırmaktır.” diye konuştu.

Aslanparçası, çalışmanın tamamlanmasıyla program kapsamında zaman kaybetmeden ekiplerin başka mahallelere yönlendirildiğini belirtti.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü