SİVEREK’TE YENİ KALDIRIM YAPIM ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ

Siverek Belediyesi vatandaş ve müteahhitlerin işbirliğiyle yürüttüğü kentsel dönüşüm kapsamında açılan caddelerde yeni kaldırım yapım çalışması başlattı.

Kent genelinde vatandaş ve müteahhitlerin çalışmalarıyla sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında açılan Mehmet Ali Şirin caddesinde yeni kaldırım yapım çalışmaları sürüyor.

Açılan caddelerde yeni kaldırım yapıldığını belirten Fen İşleri Müdürü Abdulkadir Canalır, “Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak’ın talimatları doğrultusunda öz kaynaklarımızla kent genelinde yeni kaldırım yapım çalışmalarını sürdürüyoruz, ekiplerimiz daha önce kentsel dönüşüm sayesinde açılan Mehmet Ali Şirin caddesinde yeni kaldırımların yapım çalışmalarına hız verildi. Vatandaşlarımızın mağduriyetine yol açabilecek bölgelerde ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz. ’’ifadelerini kullandı.

Yeni kaldırım yapım çalışmalarının yanı sıra daha önce alt yapısı tamamlanan merkezi caddelerde bozulan kaldırımlar da sökülerek yenileniyor.

Cadde de bulunan esnaflar kaldırım çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’a teşekkür etti.