Bu sayfayı yazdır
YENİ YERLEŞİM ALANLARINDA YOL YAPIM ÇALIŞMALARI

YENİ YERLEŞİM ALANLARINDA YOL YAPIM ÇALIŞMALARI

Siverek Belediyesi yeni yerleşim alanlarında tamamladığı alt yapı çalışmalarının ardından cadde ve sokaklarda üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.

İlçenin Ayvanat mahallesinde oluşan yeni yerleşim alanlarında Fen işleri ekiplerince alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklar yeni yollara kavuşuyor.

Öte yandan çeşitli kurumlar tarafından yapılan alt yapı çalışmaları kapsamında bozulan ve deforme olan beton sokaklar Fen İşleri Müdürlüğünce oluşturulan ekiplerce yeniden beton dökülmeye hazır hale getiriliyor.

İlçenin tüm cadde ve sokaklarında çalışmaların sürdürüldüğünü anımsatan Fen İşleri Müdürü Abdulkadir Canalır şunları kaydetti. “Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak’ın talimatları doğrultusunda şehrimizin farklı noktalarında ekiplerimiz ile birlikte çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz, Ayvanat ve Dicle mahallesinde yeni yerleşim yerlerinin bulunduğu bölgelerde yol yapım çalışmaları öncesi ekiplerimiz tarafından stabilize malzeme ile zemin hazırlığı yapılıyor. Yeni yollar ve deforme olan cadde ve sokaklarda çalışmalarımızı hızlandırdık” dedi.

Çalışmaların yapıldığı bölgelerde vatandaşlar ve esnaflar çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’a teşekkür etti.