• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN AYŞE ÇAKMAK'TAN TURİZM ATAĞI

BAŞKAN AYŞE ÇAKMAK'TAN TURİZM ATAĞI

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak "Takoran Vadisi" için tanıtım atağını başlattı.

İlçeye 30 km uzaklıkta bulunan saklı cennet olarak bilinen Takoran vadisi için harekete geçen Başkan Ayşe Çakmak Takoran vadisinin tanıtımı için GAP Havalimanında bulunan arama noktalarındaki sepetlere Takoran Vadisinin tanıtımının yapıldığı sticker çalışması başlatarak Takoran'ı Şanlıurfa'ya gelen herkesin görmesini amaçlıyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkan'ı Ayşe Çakmak şunları kaydetti. "Şehrimiz tarım ve hayvancılık şehri ancak sadece bununla yetinmek istemiyoruz. Bu nedenle Turizmi canlandırmak için ekip arkadaşlarımızla birlikte saklı cennet Takoran Vadisi için çalışmalarımızı kısa bir süre önce başlattık. Bu kapsamda Karacadağ Kalkınma ajansı ile birlikte Takoran Vadisinin fizibilite raporunun hazırlanması için aldığımız 85 bin TL değerindeki hibe ile kısa bir sürede raporumuzu hazırlayarak Karacadağ Kalkınma Ajansına sunacağız. Turizm faaliyetlerini bir an önce başlatarak bölgeye turist gelmesi için çalışmalarımızı tamamlamayı umuyoruz.

-1 MİLYON DEĞERİNDE HİBE

Takoran Vadisi için çalışmalarımız yalnızca bununla kalmıyor. Büyükşehir Belediyemiz ve GAP İdaresi, Takoran Vadisinin canlandırılması için sağlanan 1 Milyon değerindeki hibe ile birlikte Takoran Vadisini cazibe merkezi haline getirmek için çalışıyoruz. Bu konuda yeri gelmişken Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül'e teşekkür ediyorum" dedi.

-SAKLI CENNETİ HERKESE DUYURMAK İÇİN TANITIM KAÇINILMAZ

Saklı Cennet Takoran'da çalışmalarımızı bitirdiğimiz zaman vatandaşlarımızın Şanlıurfa'mıza geldiklerinde uğrak yerlerden birinin Takoran olacağından eminiz. Bu kapsamda Şanlıurfa GAP Havalimanında yolcuların arama noktalarında kullandıkları sepetlere Takoran vadisinin zenginliklerini yansıtan stickerlarla kaplatarak vatandaşlarımızın gelip görmelerini amaçlıyoruz" dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü