Temiz Bir Siverek için esnaflara çöp kovası dağıtıldı

Siverek Belediyesi ‘Temiz Bir Siverek’ kampanyası kapsamında başlattığı çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hibe olarak gönderilen çöp konteynerlerini ilçenin muhtelif alanlarına bırakan ekipler, bugünde esnafa çöp kovaları dağıttı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından muhtelif caddelerde bulunan esnaflara çöp kovası dağıtıldı.

Hedeflerinin temiz bir çevre ile beraber Siverek olduğunu ifade eden Temizlik İşleri Müdürü Metin Çokzaman yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’ın talimatıyla ‘Temiz bir Siverek’ için kentin muhtelif yerlerine caddelere plastik çöp kovaları bırakıyoruz. İnşallah bu çöp kovalarının dağıtımıyla temiz bir çevre oluşturulacak, esnaflarımızın da bu çalışmadan sonra duyarlı olmasını istiyoruz, bu konuda çalışmalarımız devam edecek”