• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK’İN YÖRESEL ÜRÜNLER STANDI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

SİVEREK’İN YÖRESEL ÜRÜNLER STANDI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Siverek Belediyesince Bölgesel Kalkınma Yatırım ve İşbirliği Forum ve Fuarı'nda açılan yöresel ürünler standı yoğun ilgi gördü.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğince Şanlıurfa’da düzenlenen Bölgesel Kalkınma Yatırım ve İşbirliği Forum ve Fuarı TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla açıldı.

Açılış ve tanıtım konuşmaların ardından yapılan katılımcılar stantları ziyaret etti. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce açılan yöresel ürünler standı ziyaretlerden yoğun ilgi gördü.

Standı ziyaret eden TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu Belediye Başkanı Ayşe Çakmak karşıladı.

Yılmaz ve Hisarcıklıoğlu ile beraberindeki ziyaretçilere şire üzümü, Siverek peyniri, fıstık ve diğer ürünler ikram edildi.

Bölge belediye başkanları ve çok sayıda katılımcının ziyaret ettiği stantta ürünlerin tanıtımı yapılırken hazırlanan ve içerisinde Siverek peyniri, fıstık, pekmez, pestil, kuru incir ve Karacadağ pirincinin yer aldığı ürünler hediye edildi.

Fuarın bölge için önemli olduğunu belirten Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, ilçeye yatırımcıların kazandırılması için bir adım olduğunu söyledi.

Siverek Belediyesince açılan stantta ilçenin tanıtımının yapıldığını dile getiren Çakmak, “Bölgesel kalkınma için çok önemli bir fuar ve bizde tanıtım yaparak yatırımcıları ilçemize kazandırmak istedik. Standımıza olan ilgi bizleri ziyadesiyle memnun etti. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu ağırlayıp avantajlarımızı anlattık.” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü