• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN AYŞE ÇAKMAK YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

BAŞKAN AYŞE ÇAKMAK YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

-Başkan Çakmak, alt yapısı tamamlanan alanlarda devam eden üst yapı çalışmalarını inceledi

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, alt yapısı tamamlanan bazı alanlarda devam eden üst yapı yenileme çalışmalarını inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Bazı kurumlarca devam eden alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan ve tahrip olan alanlarda Şanlıurfa Büyükşehir ve Siverek Belediyesi ekiplerince çalışma başlatıldı.

Alt yapısı tamamlanan bölgelerde çalışma başlatan belediye ekipleri, zaman kaybetmeden üst yapıyı yeniliyor.

Bu kapsamda Hacıömer Mahallesi’nde çalışan ekipler, mahallenin en büyük caddeleri arasında yer alan Karaçöl’de asfaltlama yaptı.

Bölgede devam eden çalışmaları inceleyerek bilgi alan Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, muhtar ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Siverek Belediyesi ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle sorunların bir bir çözülmeye başlandığını belirten Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, üst yapı çalışmalarına başlandığını söyledi.

Hacıömer Mahallesi’nde asfaltlama çalışmasına başlandığını aktaran Çakmak, “Karaçöl Caddesi mahallemizin en büyük caddeleri arasında yer alıyor yaklaşık bin 200 metre uzunluğunda bir yol ağına sahip. Hacıömer ve Esmerçayı mahallesinin ortak kullandığı ve esnafın ve halkın yoğun olduğu bir geçiş güzergahı var. Büyükşehir Belediyesi ve Fen İşleri Müdürlüğümüzün çalışmasıyla asfaltlanması yapılıyor. Gerek esnafımızın gerekse de vatandaşlarımızın memnuniyetini görüyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’ün şahsında emeği geçen tüm ekibe teşekkür ediyorum.” dedi.

“Muhtarlarımızla sürekli irtibat halindeyiz”

Mahalle muhtarlarından gelen talepleri karşılamak için çalıştıklarını ifade eden Çakmak, şunları söyledi: “Hacıömer Mahalle muhtarımız caddenin önemi bize dile getirmesi ve çalışmanın hızlandırılması konusundaki girişimlerini de elbette önemsiyoruz. Bu noktada sabır ve anlayış gösteren esnaflarımıza, vatandaşlarımıza ve muhtarımıza da teşekkür ediyorum. Şu an çok güzel bir çalışma yapılıyor, esnafımız memnun, mahalle sakinlerimiz memnun. Onların memnun olması bizi mutlu ediyor. Tekrardan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’a duyarlılığı için teşekkür eden Hacıömer Mahalle Muhtarı Muzaffer Pıçak, “Sayın başkanımıza durumu arz edince programın öne alınması için gayret gösterdi. Çünkü caddemizin durumunu kendisi görünce bize de hak verdi ve ekipler hemen çalışmaya başladı. Bu konuda Belediye Başkanımız sayın Ayşe Çakmak’a çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü