• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BELEDİYE SIRA GECESİ EKİBİ KONSERLERE DEVAM EDECEK

BELEDİYE SIRA GECESİ EKİBİ KONSERLERE DEVAM EDECEK

Siverek Belediyesi Sıra Gecesi ekibi, açık havada düzenlenen mini konserlere devam ediyor.

Bir süre önce Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Millet Bahçesi’nde organize edilen etkinlikler sürüyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle uzun süredir askıya alınan sosyal etkinliklerin pandemi tedbirleri kapsamında sürdürülmesi amacıyla Sıra Gecesi ekibi tarafından konserler düzenleniyor.

Millet Bahçesinde açık havada düzenlenen mini konserin ardından gelen talep üzerine Sıra Gecesi ekibi Salı gecesi Viranşehir yolundaki Suat Aloğlu (Fidanlık) mesire alanında sahne alacak.

Gece saat 20.00’de başlayacak konserin saat 22.00’de sona ereceği bildirildi.

Pandemi nedeniyle sosyal aktivitelere ara verildiğini belirten Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Abdulkadir Eneş, Millet Bahçesi’nde düzenlenen etkinlikten olumlu tepkiler aldıklarını söyledi.

Etkinlikte pandemi kurallarına dikkat edildiğini aktaran Eneş, “Geçen etkinliğimizde koronavirüs tedbirlerine azami dikkat gösterdik ve herhangi bir aksaklık yaşanmadan bitirdik. Bu yönde gelen olumlu tepkiler ve yeniden yapılması yönündeki talepler üzerine Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak’ın talimatıyla devam etme kararı aldık. Sıra Gecesi ekibimiz Salı gecesi halk arasında fidanlık olarak bilinen alanda sahne alacak.” dedi.

Eneş, etkinlikteki amaçlarının alana gelen vatandaşların müzik eşliğinde piknik yaparak güzel bir gece geçirmelerini sağlamak olduğunu söyledi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü