• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SIRA GECESİ EKİBİYLE MİNİ AÇIK HAVA KONSERLERİ SÜRÜYOR

SIRA GECESİ EKİBİYLE MİNİ AÇIK HAVA KONSERLERİ SÜRÜYOR

Siverek Belediyesi koronavirüs salgını nedeniyle uzun süredir sosyal etkinliklerden uzak kalan vatandaşlara yönelik konserlere devam ediyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, devam eden pandemi nedeniyle sosyal etkinliklerin azalması nedeniyle vatandaşlara düzenlediği mini açık hava konserlerini sürdürüyor.

Bir süre önce Millet Bahçesi’nde düzenlenen müzik ziyafetinin ardından vatandaşlardan gelen talep üzerine ekip, Suat Aloğlu mesire alanında sahne aldı.

Sıra gecesi ekibinin seslendirdiği eserlere eşlik eden vatandaşlar, müzik eşliğinde piknik yapmanın keyfini çıkardı.

Açık havada müzik ziyafetini izleyenler o anları cep telefonlarıyla kayıt altına aldı.

Millet Bahçesi’nde düzenlenen konserin ardından gelen talebi değerlendirdiklerini belirten Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Abdulkadir Eneş, “Bizde farklı bir alanda olması gerektiği düşüncesiyle bu geceki etkinliği mesire alanında yaptık. Vatandaşlarımızın katılımı bizleri mutlu etti. Onlar talep ettikçe biz bu talebi karşılamayı sürdüreceğiz. Vatandaşlarımız müzik eşliğinde piknik yaparken moral ve motivasyonları da yüksek olacak. Bizim de amacımız ve gayemiz budur.” dedi.

Salgın nedeniyle sosyal etkinliklerden uzak kaldıklarını dile getiren vatandaşlar bu tür etkinliklerin devam etmesini beklediklerini belirterek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’a teşekkür etti.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü