Bu sayfayı yazdır
BAŞKAN AYŞE ÇAKMAK ERKONAĞI SAKİNLERİNİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN AYŞE ÇAKMAK ERKONAĞI SAKİNLERİNİ ZİYARET ETTİ

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, mahalle ziyaretleri kapsamında Erkonağı sakinleriyle bir araya geldi.

Bir süre önce Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından başlatılan mahalle içi yol yapım çalışmasını inceleyen Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Ayşe Çakmak, Erkonağı ilk ve ortaokulunu ziyaret etti.

Öğretmen ve vatandaşların taleplerini dinleyen Çakmak, mahalle sakinlerinden gelen çay talebini geri çevirmedi.

Mahallede yürütülen çalışmaları incelediklerini dile getiren Başkan Ayşe Çakmak, “Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüz mahallemizde gerekenleri yapıyor. Belediye meclis üyemiz ve muhtarımızla birlikte yol ihtiyaçlarını gideriyoruz. Mahalle sakinlerimizin samimi ve sıcak sohbeti, memnuniyetleri bizi ziyadesiyle mutlu etti. Talep ve isteklerini dinledik. Kısa sürede bunları da karşılayarak mahallemizdeki noksanlıkları gidereceğiz.” dedi.

Başkan Ayşe Çakmak’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle muhtarı Ahmet Bağcı, “Yakın ilgi ve alakasından dolayı çok mutlu olduk. Mahallemizi birlikte gezdik, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Biz taleplerimizi kendisine ilettik, sağ olsun çözülmesi noktasında elinden geleni yapacağını dile getirdi. Her şey bir yana cana yakınlığı ve samimiyetiyle hepimizin gönlünü kazandı. Allah kendisinden razı olsun.” diye konuştu.

Engelli bir mahalle sakininin çay davetini kırmayan Başkan Ayşe Çakmak, aile ile bir süre sohbet etti.