SİVEREK’TE ZABITA İMALATHANELERİ DENETLEDİ

Siverek Belediyesi halk sağlığının korunmasına yönelik başlattığı denetimleri sürdürüyor.

Devam eden koronavirüs salgını nedeniyle denetimlerini arttıran Siverek Belediyesi, iş yerlerine sağlık ve hijyen konusunda uyarılarda bulundu.

Bu kapsamda çalışmalar yürüten Zabıta Müdürlüğü, ilçede faaliyet gösteren imalathane ve fırınlarda denetim gerçekleştirdi.

Gıda mühendislerinin de katıldığı denetimlerde kullanılan malzemelerin son kullanma tarihleri ve saklanma koşulları kontrol edildi.

Zabıta Müdürü Abdurrahman Gümüştaş, halk sağlığını korumak, imalat yapan işyerlerinin kontrolünü sağlamak amacıyla sürekli olarak denetimlerin yapıldığını söyledi.

Siverek Belediyesi sağlığı ön planda tuttuklarını ifade eden Gümüştaş, imalat gerçekleştiren pastanelerde yapılan denetimlerde evrak eksiği bulunan esnafların uyarıldığını dile getirdi.