Bu sayfayı yazdır
BELEDİYE BAŞKANI AYŞE ÇAKMAK ESNAFLARI ZİYARET EDEREK KARANFİL VERDİ

BELEDİYE BAŞKANI AYŞE ÇAKMAK ESNAFLARI ZİYARET EDEREK KARANFİL VERDİ

Belediye Başkanı Ayşe Çakmak Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında esnaf ve zanaatkârları ziyaret ederek karanfil verdi.

     Ahilik Haftası nedeni ilçede faaliyet gösteren Esnaf ve Zanaatkârlar Dernek Başkanı Hamza Saklım ve dernek yöneticileri ile birlikte ilçenin Kemaliye caddesinde a faaliyet gösteren esnaf ve zanaatkârı ziyaret ederek bir süre görüşen Başkan Çakmak esnaflara karanfil hediye etti.

    İlçede faaliyet gösteren Esnaf ve Zanaatkârların Ahilik hastasını kutlayan Belediye Başkanı Ayşe Çakmak; “ Ahilik hastası dolayısıyla ekibimiz ile birlikte esnaf ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz, esnaf ve zanaatkârlarımızla böyle güzel bir günde birlikte olmak guru verici, esnaflarımızın böyle fedakarca halka hizmet etmesi bizi de mutlu ediyor. Karşılıklı iletişim ve güzellikle Ahilik Haftasının gereğini yerine getirerek inşallah hem belediye hizmetleri hem halka hizmet doğrultusunda birlikte güzel çalışmalar yaparız, esnafımızın bu güzelliğini görünce bizlerde ayrı keyif aldık. Bu güzel günde bizlere eşlik eden Esnaf ve Zanaatkârlar dernek başkanımıza ve dernek  yönetimine teşekkür eder, tüm esnaflarımızın Ahilik Haftasını kutluyorum” dedi.

     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren esnaflar Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’a teşekkür etti.