Bu sayfayı yazdır
TOPLUM REFAHI PROJESİYLE BETON YOL ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

TOPLUM REFAHI PROJESİYLE BETON YOL ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak tarafından hayata geçirilen ‘’Toplum Refahı projesi’’ kapsamında kırsal mahallelerde beton yol çalışması yürütülüyor.

Bölge ayrımı yapılmaksızın Engelli ve hasta vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak ve engelleri kaldırmak amacıyla başlatılan “Toplum Refahı” projesi devam ediyor.

Kırsal hizmetler Müdürlüğünce devam eden proje kapsamında ilçeye 53 kilometre uzaklıkta bulunan Söylemez kırsal mahallesinde 2 engelli ailenin çocukları için başlatılan beton yol çalışması tamamlandı.

Engelli kardeşimiz için yaptığımız başvuru sonrası yolun yapılmasından dolayı memnun olduklarını söyleyen Mehmet Şerif Aytar şunları kaydetti. ‘’Engelli kardeşimin daha rahat bir ortamda yaşamını sürdürmesi için evin çevresiyle ilgili çalışmanın yapılması amacıyla belediyemize başvuru yaptık, sağ olsun belediyemiz bir gün sonra hızlı bir şekilde gelip yolumuzu yaptı. Emeği geçen Milletvekilimiz Mehmet Kasım Gülpınar, Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak ve ekibine teşekkür ederim’’ dedi.

Başlattığımız Toplum Refahı projesi kapsamında imkânlar ölçüsünde 9 kırsal mahallede çalışmaların tamamlandığını belirten Kırsal Hizmetler Müdürü Erkan Aslanparçası, “Toplum Refahı projesi kapsamında ilçeye 53 kilometre uzaklıkta bulunan Söylemez kırsal mahallesinde 2 ailemizin talebi doğrultusunda Belediye Başkanımızın talimatıyla yollarını betonla kapladık. Projemizi imkânlarımız el verdikçe bölge ayrımı yapmaksızın sürdüreceğiz.’’ diye konuştu.