• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

Siverek Belediyesi Kırsal Alan Çalışmalarına Devam Ediyor

Siverek Belediyesi Kırsal Alan Çalışmalarına Devam Ediyor

Belediye ekipleri Yukarı Beşyamaç, Kırkpınar ve Aşağı Beşyamaç mahallelerinde çalışıyor
Siverek Belediyesi kırsal alanda başlattığı çalışmalar kapsamında Yukarı Beşyamaç, Kırkpınar ve Aşağı Beşyamaç mahallelerinde yol yapım çalışmalarına başladı. Üç ayrı ekip haline yapılan çalışmalarda çok sayıda araç ve iş makinesiyle yoğun bir mesai harcanıyor.
Meclis üyeleri ve Belediye Başkan Yardımcılarıyla beraber çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Avukat Resul Yılmaz, çalışmaların bir an önce tamamlanması talimatı verdi.
Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Yılmaz, “Çalışmalar kapsamında kırsal mahallelerde başlattığımız yol yapım çalışmalarını incelemek ve vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemek üzere meclis üyesi arkadaşlarımızla beraber Yukarı Beşyamaç, Kırkpınar ve Aşağı Beşyamaç mahallelerimizi ziyaret ettik. Ayrıca burada yaşayan vatandaşlarımızın taleplerini dinleyerek en kısa zamanda yerine getirmek için uğraşıyoruz. Altını çizerek vurgulamak istiyorum ki yaptığımız bu çalışmalar kesinlikle ve kesinlikle seçim endeksli çalışmalar değil. Bizim anlayışımız da seçime kadar çalış sonra çalışma yoktur, olamazda. İnsanlarımız seçimden sonra bunu rahatlıkla görecekler ki çalışmalarımız ile yine sahada olacağız ve çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” dedi.
-Onlar Konuşur, Ak Parti Yapar
AK Partinin iş yapan bir yapıya sahip olduğunu söyleyen Başkan Yılmaz, “Birileri konuşur ama AK Parti iş yapar, AK Partinin diğer partilerden farkı bu. AK Partinin bir mensubu olarak, AK Partinin elindeki bir belediye başkanı olarak, Siverek Belediye Başkanı olarak arkadaşlarım ve ekibim ile birlikte şunu söylüyoruz. Biz halkımız için varız, halkımızın hizmeti için varız, halkımıza hizmetkâr olmaya devam edeceğiz” dedi.
Mahalle sakinleri çalışmalardan ötürü Belediye Başkanı Resul Yılmaz ve ekibine teşekkür ettiler.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü