BAŞKAN VEKİLİ ÖZEYRANLI, İTFAİYECİLERİ ZİYARET ETTİ

Siverek Belediye Başkan Vekili İhsan Özeyranlı, İtfaiye Haftası dolayısıyla Siverek İtfaiye İstasyonu'nu ziyaret etti.

Her yıl 27 Eylül-3 Ekim İtfaiye Haftası, düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Ayvanat Mahallesi’ndeki itfaiye istasyonuna giden Başkan Vekili İhsan Özeyranlı, itfaiye personeliyle bir araya gelerek haftalarını kutladı.

İtfaiyecilerin zor şartlarda ve büyük bir özveriyle çalıştığını Dile getiren Özeyranlı, şu ifadeleri kullandı:

"İtfaiyecileri sadece bir yangın, felaket veya kaza anında hatırlamamalıyız, itfaiyecilik çok kutsal bir görevdir. Her türlü olay anında cansiparane çalışan, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için mesai mefhumu gözetmeden özveriyle çalışan tüm itfaiye çalışanlarının İtfaiyecilik Haftası'nı kutluyorum.  Vatandaşlarımıza, yangınsız, kazasız, afetsiz ve sağlıklı günler diliyorum."

Vatandaşların can güvenliği için her zaman görev başında olduklarını belirten itfaiye çalışanları ziyaretinden dolayı Başkan Vekili Özeyranlı’ya teşekkür etti.