Bu sayfayı yazdır
ZABITA EKİPLERİ OKUL KANTİNLERİNİ DENETLEDİ

ZABITA EKİPLERİ OKUL KANTİNLERİNİ DENETLEDİ

Siverek Belediyesi koronavirüs tedbirleri kapsamında yüz yüze eğitim başlamasıyla açılan okul kantinlerinde denetim yaptı.

Zabıta Müdürlüğü, koronavirüs salgını nedeniyle uzun süre sonra okullarda yüz yüze eğitim başlamasıyla denetimlerini arttırdı.

Bu kapsamda okul kantinlerinde denetim yapan zabıta ekipleri, kullanılan malzemelerin son kullanma tarihleri ve saklanma koşullarını kontrol etti.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında hijyen ve maske kontrolü de yapan ekipler, kurallara uymadığı belirlenen 3 kantine yasal işlem yaptı.

Koronavirüs salgınında tehlikenin sürdüğünü belirten Zabıta Müdürü Abdurrahman Gümüştaş, özellikle okul kantinlerinde denetimleri arttırdıklarını söyledi.

Öğrencilerin sağlıklı bir ortamda eğitimlerini sürdürmelerinin önemli olduğunu dile getiren Gümüştaş, “Uzun bir aradan sonra yüz yüze eğitimler yeniden başladı. Yeniden eğitime ara verilmemesi amacıyla Zabıta Müdürlüğü olarak tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Eğitimde bir günlük kayba artık tahammülümüz yok. Eğitim kesintisiz olarak yürütülmesi için tüm ekiplerimiz sahada ve düzenli olarak denetim yapıyorlar.” dedi.

Denetimlerde satışı yapılan ürünlerin son kullanma tarihi ve saklanma koşullarını da denetlediklerini aktaran Gümüştaş, kurallara uymadıkları tespit edilen 3 iş yerine yasal işlem yaptıklarını belirtti.