• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

Belediye Başkanı Yılmaz esnaf ziyaretinde bulundu

Belediye Başkanı Yılmaz esnaf ziyaretinde bulundu

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, çeşitli programlar ve düzenlediği esnaf ziyaretleriyle halkın arasında yer almaya devam ediyor.

Esmerçayır caddesinde bulunan esnafları ziyaret eden Başkan Yılmaz, çalışmalar konusunda esnafı bilgilendirerek, vatandaşlardan gelen istek ve talepleri dinledi. Cadde esnafıyla tek tek tokalaşan Belediye Başkanı, tüm esnaflara hayırlı işler diledi. Yılmaz ziyaretleri sırasında alışveriş yapan vatandaşlar ile de uzun süre sohbet etti.

Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Başkan Yılmaz, bazı gençlerin son dönemlerde popüler olan özçekim (selfie) taleplerini geri çevirmedi. Cadde esnafı sık sık ziyarette bulunan Başkan Yılmaz’a teşekkür etti.

Belediye Başkanı Yılmaz, hizmeti insan odaklı yaptıklarını ifade ederek, "Yaptığımız tüm hizmetler halkımızın yaşamını kolaylaştırmak için. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Hemşerilerimizin günlük hayatını kolaylaştırmak adına düzenlemeler yaptık. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek Siverek’imizi yaşanabilir bir şehir haline getiriyoruz. Bundan sonraki süreç içinde hizmetlerimiz devam edecek, çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor" dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü