• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK’İN KIRSAL MAHALLELERİNDE YOL YAPIM ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

SİVEREK’İN KIRSAL MAHALLELERİNDE YOL YAPIM ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

Siverek Belediyesi kırsalı kalkındırma çalışmaları kapsamında mahallelerde yol yapımına devam ediyor.

Kırsalın daha sağlıklı bir ulaşıma kavuşmasını sağlamak amacıyla çalışma yürüten Siverek Belediyesi, onlarca mahallede eşzamanlı yol çalışması yapıyor.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü farklı bölgelerdeki mahallelerde mahalle içi yolları tamamlayarak ulaşım sorununu çözüme kavuşturuyor.

Kış mevsimi öncesi çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler hafta sonu da çalışarak ilçe kırsalının birçok bölgesindeki yol sorunları çözmeye devam ediyor.

Ekiplerin ilçe kırsalının birçok bölgesinde aynı anda çalışma yürüttüğünü dile getiren Kırsal Hizmetler Müdürü Erkan Aslanparçası, “Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak’ın talimatıyla elverişli devam eden mevsim koşullarını değerlendiriyoruz. Bu kapsamda gelen talepleri de değerlendirerek program dahilinde çalışıyoruz. Ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeden çalışıyor ki buna hafta sonları da dahildir. Hedefimiz en kısa sürede yol sorunlarını çözüme kavuşturmaktır.” dedi.

Belediyenin çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, vatandaşların yıllardır çektiği eziyetin yeni yol çalışmasıyla son bulduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’a teşekkür eden bölge sakinleri, sağlıklı ulaşıma kavuşmanın sevincini yaşıyor.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü