• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

Siverek Belediyesinin İlaçlama Çalışmaları Sürüyor

Siverek Belediyesinin İlaçlama Çalışmaları Sürüyor


Belediye Başkanı Yılmaz” vatandaşların sorunsuz bir yaz geçirmeleri için gece gündüz demeden çalışmaların sürdürüleceğini” belirtti.
Siverek Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yaz aylarının başlamasıyla ilaçlama çalışmalarına hız verdi. 30 kişilik 3 ayrı ekiple yapılan çalışmalarla ilçe merkezi ve kırsal alanda ilaçlama yapıldığı belirtildi.
Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından yaz aylarının gelmesiyle birlikte oluşturulan ilaçlama ekiplerini ziyaret eden Belediye Başkanı Resul Yılmaz çalışmaları hakkında bilgi alarak personele başarılar diledi. Başkan Yılmaz bir süre sohbet ettiği personele önemli bir görev üstlendiklerini söyledi.
Yılmaz, “Yaz ayları geliyor, gündüz saatlerinde çeşitli haşereler geceleri ise sivrisineklerle mücadele konusunda etkin bir mücadele başlattık. Bu çalışmamızda sizlere önemli bir görev düşüyor. Halkımızın rahat bir yaz geçirmesi için çok çalışmamız gerekiyor. Sizlerin bu görevi layıkıyla yerine getireceğinize inanıyorum” dedi.
Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “İlçe merkezinde ve tüm kırsal alanlarda haşere ile mücadele etmek için oluşturulan ekibe Belediye Başkanımızın katılımıyla bir toplantı düzenlendi. Toplantıda halkımızın memnuniyeti için personele ellerinden gelenin yapılması telkin edildi.”
Yapılan açıklamada, ilaçlama ile ilgili şikayetler için 0532 702 7204 numaralı telefona bilgi verilmesi konusunda uyarıda bulunuldu.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü