• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

ÖĞRENCİLERE SINAVDA HEDEF BELİRLEME, ETKİLİ VE VERİMLİ DERS ÇALIŞMA SEMİNERİ

ÖĞRENCİLERE SINAVDA HEDEF BELİRLEME, ETKİLİ VE VERİMLİ DERS ÇALIŞMA SEMİNERİ

Siverek Belediyesi, üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere yönelik sınavda hedef belirleme, etkili ve verimli ders çalışma konulu seminer düzenledi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ramazan Acarlar Gençlik Evinde üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerin başarı ortalamasını yükseltmek amacıyla seminer düzenlendi.

İstanbul Aydın Üniversitesi Rehberlik Uzmanı Ümit Öztürk, sınavlara hazırlanan öğrencilere başarılı olmanın ve etkili ders çalışmanın yöntemlerini anlattı.

Ders çalışırken zamanın verimli olarak kullanılmasının önemini anlatan Öztürk, öğrencilere hedeflerine odaklanmaları gerektiğini söyledi.

Dicle-Bağlar Mahalleleri Kadın Dayanışma ve Kültür Merkezi’nde yaklaşık iki saat süren seminer, öğrencilerin sorularıyla son buldu.

Eğitime verdikleri önemi anlatan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Abdulkadir Eneş, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan öğrencilerin başarı ortalamasının artması için çeşitli seminerler düzenlediklerini belirtti.

Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’ın eğitim konusundaki hassasiyetine değinen Eneş, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimine önem veriyoruz. Bu konuda belediye başkanımızın özel bir hassasiyeti var ve öğrencilerimizin başarılı olması için tüm imkanların seferber edilmesini istedi. Bizde öğrencilerimizin eğitimi için elimizden geleni yapıyoruz.” dedi.


Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü