SİVEREK BELEDİYESİNDEN RESİM SERGİSİNE DESTEK

Yoksul öğrenciler yararına resim yapıp sergilediler

Siverek belediyesinin de destekleriyle maddi imkânı yetersiz öğrenciler yararına açılan sergi de yağlı boya, sulu boya ve kurşun kalem kullanarak çizdikleri 300 değişik resim ve tablolar beğeni topladı.

Tarihi Cudi Paşa konağında düzenlenen sergi açılışına İlçe Kaymakamı Hamza Erkal, Belediye Başkanı Resul Yılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferit Karaoğlu katıldı.

Belediyenin yer ve şovalle desteği sağladığı sergi katılımcıları büyüledi.

Üç yüz değişik eserin sergilendiği resim sergisinin pazartesi gününe kadar açık olacağı belirtildi.