• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK’TE KARLA MÜCADELE ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

SİVEREK’TE KARLA MÜCADELE ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Siverek Belediyesi gece saatlerinde olmaya başlayan kar ile mücadele çalışması devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü kent merkezinde de etkili olmaya devam eden kar yağışıyla beraber çalışmalarını sürdürüyor.

Trafik akışının olumsuz etkilenmemesi amacıyla ana arterlerdeki karı temizleyen ekipler, yolda tuzlama yaparak sürücülerin zor anlar yaşamasının önüne geçiyor.

Yaya güvenliğinin sağlanması için gece yaşanacak buzlanmalara da önlem alan belediye ekipleri, kaldırımlarda kaldırım tuzlaması yapıyor.

Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’ın talimatıyla kriz masası oluşturduklarını aktaran Fen İşleri Müdürü Abdulkadir Canalır, mesai mefhumu gözetmeden çalıştıklarını söyledi.

Vatandaşlardan gelen tüm talepleri anlık olarak çözüme kavuşturmak için çalıştıklarını belirten Canalır, “Trafiğin yoğun olduğu bölgelerde yol açma ve tuzlama çalışması yapıyoruz. Diğer birimlerimizle koordineli bir şekilde çalışma yaparak vatandaşlarımızın taleplerine anında cevap veriyoruz. Kent merkezinde yoğun bir yağış olmasına rağmen herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Çalışmalarda fedakarca mücadele eden tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Kentte yoğun kar yağışına rağmen herhangi bir olumsuz yaşanmaması vatandaşların takdirini toplarken yürütülen çalışmalar nedeniyle Başkan Ayşe Çakmak’a teşekkür ettiler.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü