• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK’TE SOKAK HAYVANLARI UNUTULMADI

SİVEREK’TE SOKAK HAYVANLARI UNUTULMADI

Siverek Belediyesi tüm ilçeyi etkisi altına alan kar yağışında yem bulmakta güçlük yaşayan sokak hayvanlarını unutmadı.

Kentte etkili olan kar yağışında vatandaşların mağdur olmaması amacıyla tüm ekipleriyle seferber olan Siverek Belediyesi, yağış süresince sokak hayvanlarını da unutmadı.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, yem bulmakta güçlük çeken sokak hayvanlarına yaptığı rutin yemleme çalışmalarını kar yağışı nedeniyle arttırdı.

Ekipler, cadde ve sokakları dolaşarak bulduğu hayvanları yemleyerek belirlenen noktalara yem bıraktı.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Kenan Karahan, kar yağışı süresince yoğun bir yemleme çalışması yaptıklarını dile getirdi.

Ekiplerin sık sık yemleme noktalarını kontrol ederek takviye yaptıklarını belirten Karahan, “Bölgemizde son yılların en yoğun kar yağışıyla karşılaştık. Kentimiz genelinde sokaklardaki can dostlarımızın herhangi bir olumsuzluk yaşamamaları için tüm ekiplerimizi seferber ettik. Sık sık yemleme noktalarını kontrol ederek can dostlarımızı gözetledik. Hasta ve üşüyen can dostlarımızı ivedi olarak rehabilitasyon merkezimize naklederek sıcak bir ortama kavuşturduk.” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü