SİVEREK’TE KALDIRIM YENİLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Siverek Belediyesi alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda üst yapı çalışmalarını öz kaynaklarını kullanarak sürdürüyor.

Kentin farklı noktalarında alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda Fen İşleri Müdürlüğünce mesai mefhumu gözetilmeksizin çalışmalar devam ediyor. Fen İşleri ekiplerince Haciömer mahallesinde yenileme çalışması başlatıldı.

Alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda üst yapı çalışmalarının devam ettiğini belirten Fen İşleri Müdürü Abdulkadir Canalır şunları kaydetti: “Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak’ın talimatlarıyla çalışmalarımızı kent genelinde belediyemizin öz kaynaklarıyla sürdürüyoruz, Özellikle alt yapısı tamamlanan bölgelerde ekiplerimiz üst yapı çalışması yapıyor. Ekiplerimiz Hacıömer mahallesinde kaldırım çalışmalarına başladı.”

Mahalle sakinleri ekiplerin çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’a teşekkür etti.