BAŞKAN YILMAZ, MEZARLIKLARI ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz  ilçe genelinde  yaptığı vatandaş ziyaretlerinin  yanı sıra  Belediyemizin  tüm alanlarda yaptığı çalışmaları yakından takip edip  çalışmalar  hakkında  yetkililerden bilgi alıyor.

Ziyaretleri kapsamında  İlçemiz Ayvanat Mahallesinde bulunan  ilçemizin eski mezarlıklarından biri olan Asri mezarlığı ziyaret eden yılmaz” vefanın insan yaşamında önemli bir yeri olduğunu   kabir ziyaretlerinin  hem bir vefa  örneği olduğunu  hem de   dünya yaşamının  geçici olduğunu  gösteren  kabristanlarımızdı. İlçemizde ki mezarlıklarda genel temizlik ve çevre düzenine   önem veriyoruz kabir ziyaretlerine gelen vatandaşların temiz  bir ortamda  ziyaretlerinin  gerçekleştirmelerini önemsiyoruz” dedi.

Belediye Başkanımız  mezarlıkta kabir ziyareti için gelen vatandaşlarla bir süre  görüştükten  sonra  mezarlıktan ayrıldı.