• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK ZABITASI FAHİŞ FİYAT VE STOKÇULUK DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR

SİVEREK ZABITASI FAHİŞ FİYAT VE STOKÇULUK DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR

Siverek Belediyesi yerel ve zincir marketlerde ayçiçeği yağı stokçuluğu ve fahiş fiyat uygulamaları denetimi gerçekleştiriyor.

Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, kentteki marketler ile depolarda yağ ve temel gıda stokçuluğuna yönelik denetimlerini sürdürüyor.

Son günlerde bazı ürünlerde fahiş fiyat ve stokçuluk yapılıp yapılmadığını kontrol eden zabıta ekipleri, depolarında yağ ve temel gıda maddelerini stoklayan ve yağ ürünlerinde fahiş fiyat uygulayan iş yerlerine göz açtırmıyor.

Daha önce yapılan KDV indiriminin fiyatlara yansımasını da denetleyen ekipler, ürünlerin raf ve kasa fiyatlarını da karşılaştırdı.

Fahiş fiyat uyguladığı ve stok yaptığı belirlenen 4 zincir market hakkında yasal işlem başlatıldı.

Siverek Belediyesi olarak denetimlere devam ettiklerini dile getiren Zabıta Müdürü Abdurrahman Gümüştaş, fahiş fiyat ve stokçulukla mücadeleye devam edeceklerini söyledi.

Denetimlerde 4 zincir market hakkında yasal işlem başlatıldığını belirten Gümüştaş, “Hiç kimsenin stokçuluk yapmasına ve vatandaşlara fahiş fiyatla ürün satmasına müsaade etmeyeceğiz. Denetimlerde raf ve kasa fiyatı uymayan, depolarında stok olduğu belirlenen 4 markete yasal işlem başlattık. Bu yöndeki denetimlerimize ara vermeden devam edeceğiz.” diye konuştu.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü