KARABAHÇE MAHALLESİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARI

Yukarı Karabahçe Mahallesinde mahalle içi yol çalışmaları devam ediyor

Kentimiz Belediyesi kırsal alanda yeni oluşturulan yeni yaşam alanlarında yol çalışmalarına devam ediyor.

Kentimize bağlı Yukarı Karabahçe Mahallesinde mahalle için yol çalışmaları devam ediyor. Bilindiği gibi kentimizin kırsal alanda ki en büyük mahallerinden biri olan Yukarı Karabahçe mahallesinde mahallenin bir bölümünün sokakları kilit parke taşıyla döşenmiş yeni oluşturulan alanlarda ise belediyemiz mahalle içi stabilize yol çalışması yaparak vatandaşlarını yol sorunun gidermeye çalışıyor.