Bu sayfayı yazdır
KÜÇÜK ÇAVUŞLU SOKAĞINDA YOL ÇALIŞMASI

KÜÇÜK ÇAVUŞLU SOKAĞINDA YOL ÇALIŞMASI

Siverek Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü kırsal alanda yol çalışmaları kapsamında Küçük Çavuşlu sokağında çalışmalara başladı.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı ekiplerce Keçikıran mahallesine bağlı Küçük Çavuşlu sokağında başlatılan yol yapım çalışmaları devam ediyor. Üçkuyu mahallesinde bulunan malzeme ocağında araçlarla sokağa taşınan malzeme iş makineleriyle yol yapımı işlemi devam ettiriliyor.

Belediye Meclis üyesi Rüstem Karalı ve AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Sinan Kaya ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Resul Yılmaz, sokak sakinleriyle bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Kırsal Hizmetler Müdürü Mehmet Kardaş’tan çalışmalarla ilgili bilgi alan Belediye Başkanı Yılmaz yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Arkadaşlarımız ile birlikte Küçük Çavuşlu sokağımızda başlayan yol yapım çalışmalarını hem yerinde incelemek, hem de sokak sakinleriyle bir araya gelerek istek ve taleplerini dinlemek amacıyla buradayız. Sokağın tamamını gezerek çalışmaları gördük, sokak sakinleri çalışmalardan dolayı son derece memnun durumda. Çalışma arkadaşlarım çok güzel bir iş çıkarmış, bu vesile ile kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Sokak sakinleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Resul Yılmaz’a teşekkür etti.