• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN YILMAZ, EKİLİ MAHALLESİNDE

BAŞKAN YILMAZ, EKİLİ MAHALLESİNDE

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Ekili mahallesi sakinlerini ziyaret ederek devam eden yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Siverek Belediyesi kırsal alanda başlatılan yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Kırsal Hizmetler müdürlüğüne bağlı ekipler, birçok kırsal mahallede devam ettirdiği çalışmalar kapsamında Ekili mahallesinde de yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Yılmaz, mahallede devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı. Başkan Yılmaz Ekili mahallesi ziyaretlerine Belediye Meclis üyesi Rüstem Karalı ve AK Parti İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyesi Mehmet Sinan Kaya ile beraber gitti.

Mahalle sakinleriyle sohbet ederek çay içen Başkan Yılmaz, daha sonra çalışma yapılan alanları gezdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği Belediye Başkanı, öğrencilerle bir araya gelerek dersleri hakkında bilgi aldı.

Mahallenin trafo ihtiyacı olduğunu belirtmesi üzerine Başkan Yılmaz, sorunun kısa sürede çözülmesi için yardımcı olacaklarını belirtti.

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Yılmaz, “Seçimlerden önce gelerek ziyaret ettiğim mahallelerimizden biridir Ekili mahallesi. Bugünde meclis üyesi ve partimizin yönetim kurulu üyesi arkadaşımla çalışma yapılan alanları gezdik inceledik. Yol yapımında kullanılan malzeme gayet kaliteli ve uzun ömürlü. Ayrıca mahallemizde aydınlatma ile ilgili bir sorunları vardı. Belediye olarak görev alanımızda yer almamasına rağmen, bu sorunu gidermeye yönelik adım attık. Çalışmalarımızdan da anlaşılacağı üzere biz konuşmadan iş yapıyoruz, birileri gibi konuşmuyoruz. Partimizin de sloganında belirtildiği üzere onlar konuşur, AK Parti yapar” dedi.

Mahalle muhtarı ve sakinler, çalışmalardan ötürü Belediye Başkanı Yılmaz ve ekibine teşekkür ederek, “Başkanımızdan Allah razı olsun. Sorunlarımızla yakından ilgilendi ve sorunlarımızın bir çoğunu çözdü. Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ederiz” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü