• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK’TEKİ MEZARLIKLARDA YABANİ OT İLAÇLAMASI YAPILDI

SİVEREK’TEKİ MEZARLIKLARDA YABANİ OT İLAÇLAMASI YAPILDI

Siverek Belediyesi havaların ısınmaya başlamasıyla ilçedeki mezarlıklarda yabani otlarla mücadele kapsamında ilaçlama yapıldı.

Yaklaşan yaz ayları öncesi kent merkezinde çeşitli çalışmalar yapan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, havaların ısınmasıyla yabani otların mezarlıklara zarar vermesinin önüne geçilmesi için çalışma yürütüyor.

Müdürlük ekipleri, Asri, Göğsügüzel ve Tokdemir mezarlıklarında kabir ziyareti yapan vatandaşların ziyaretlerini rahat bir ortamda yapması ve yabani otların mezarlara zarar vermesini önlemek amacıyla ilaçlama yaptı.

Kabristan ziyaretine önem veren bir toplum olduklarını dile getiren Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Dolaş, mezarlıklarda çalışma başlatıldığını söyledi.

Yaz ayları öncesi ilaçlama çalışması yapıldığını belirten Dolaş, “Mezarlıklar arasında yetişen yabani otların kurutulması amacıyla her üç mezarlık alanında yoğun bir çalışma başlattık. Bugün mücadele edilmezse yaz aylarında kuruyacak olan yabani otlar, vatandaşın kabir ziyareti yapmasına engel olacaktır. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğümüz ekiplerince yapılan ilaçlama çalışmasının yanı sıra bakım ve onarım çalışması yapıldı.” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü