• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK’TE MADDE BAĞIMLILIĞINA TİYATROYLA DİKKAT ÇEKİLDİ

SİVEREK’TE MADDE BAĞIMLILIĞINA TİYATROYLA DİKKAT ÇEKİLDİ

Siverek Belediyesince düzenlenen etkinlikte madde bağımlılığına ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması amacıyla tiyatro oyunu sahnelendi.

Siverek Kültür Merkezindeki etkinlik kapsamında sahnelenen ‘heba’ adlı tiyatro oyunuyla uyuşturucunun topluma, aileye ve bireye olan olumsuz etkileri ve madde bağımlılığına dikkat çekildi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce merkezindeki öğrencilere yönelik düzenlenen tiyatroya liseli gençler yoğun ilgi gösterirken bazı öğrenciler o anları cep telefonuyla kaydetti.

Yaklaşık bir saat süren oyunda uyuşturucunun zararları anlatılarak kötü alışkanlıkların insan üzerindeki etkileri ve gençlerin düştüğü kötü durum canlandırıldı.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünce yapılan açıklamada geleceğin teminatı gençlerin kötü alışkanlıklara karşı korunmasının önemine değinildi.

Tiyatro oyunuyla bağımlılığa dikkat çekildiğinin belirtildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzce düzenlenen etkinlikle gençlerimize kötü alışkanlıkların zararlarını onların da ilgisini çekecek yollarla anlatmayı denedik. Oyuna yoğun ilgi gösteren tüm öğrencilere teşekkür ederiz.”

Etkinlik nedeniyle duydukları memnuniyeti dile getiren öğrenciler, eğitime ve gençlere verdiği önem için Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’a teşekkür etti.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü