SİVEREK BELEDİYESPOR EVİNDE LİDERİ DEVİRDİ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. bölge 1. grupta mücadele eden Siverek Belediyesi, evinde ağırladığı grup lideri Arguvan Belediyespor’u 3-1 yendi.

Firkan Tüysüz Stadyumu’nda saat 14.00 de başlayan maça taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan karşılaşmanın ilk dakikalarında kontrollü bir oyun oynandı.

İlk yarının son çeyreğinde baskısını attıran Siverek Belediyesporlu futbolcular, aradığı golü 30. dakikada Tolga Topal’ın ayağından buldu. Siverek ekibi 1-0 öne geçti.

İlk yarıda başka gol olmayınca taraflar soyunma odasına bu skorla gitti.

İkinci yarının başlamasıyla Siverek ekibinin kalesi yoklayan Arguvan Belediyespor, karşılaşmanın 60. dakikasında bir anlık karambolde topu ağlara gönderdi. Maçın skoru eşitlendi.

Eşitliğin ardından taraftar desteğini alan Kırmızı-Siyahlılar, Ahmet Akatın’ın 77. dakikasındaki golüyle yeniden öne geçmeyi başardı. Skor 2-1 oldu.

Maçın son dakikasında Siverekli futbolcunun ceza alanı içerisinde düşürmesiyle hakem beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Tolga Topal, kendisinin ikinci, takımının 3. golünü kaydetti.

Karşılaşmada başka gol çıkmayınca Siverek Belediyespor, grup lideri Arguvan Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.