ÇAKMAK, SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINI ZİYARETE DEVAM EDİYOR

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, sivil toplum kuruluşları ve dernekleri ziyaret ederek vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor.

Siverek Engelliler Derneği, Siverek Engelliler ve Kalkındırma Derneği ile Siverek Görme Engelliler Derneğini ziyaret eden Başkan Ayşe Çakmak, dernek üyeleriyle bir araya geldi.

Dernek başkanları ve üyeleriyle bir süre sohbet eden Çakmak, taleplerini dinledi.

Derneklerin yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgi alan Başkan Çakmak, taleplerin karşılanması talimatı verdi.

Rutin ziyaretlerine devam ettiğini belirten Başkan Ayşe Çakmak, “Şehrimizi birlikte yöneteceğiz şiarıyla çıktığımız bu yolda sadece söylemde kalmadığımızı gösteriyoruz. Şehrimizdeki tüm kesimlerle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bu kapsamda derneklerimizi ziyaret ettik.” dedi.

Dernek başkanları ve üyeler, ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Ayşe Çakmak’a teşekkür etti.